Politika ČNB : ceny na tříprocentní uzdě - Skořepa, Michal, 1972-
Autor se zabývá otázkou cílování inflace, které provádí ČNB. Inflační cílování by mělo pomoci splnit maastrichtská kriteria. Právě budoucí cenový vývoj je klíčovou informací pro rozhodování hospodářských subjektů v každé ekonomice.