Pojištění podniků : poučení z velké vody: nestačí pojistit jen majetek - King, Andrew
Srpnové povodně roku 2002 v ČR odhalily, že jen zlomek našich firem byl zabezpečen komplexním pojištěním rizik, které je ale běžné v západních zemích. Některé podniky dokonce ani namají zaveden systém řízení rizik a pro případ živelních katastrof nebyly pojištěny vůbec.