Pojistný trh České republiky v roce 2002 - Česká asociace pojišťoven (2003)
Tento článek prezentuje čtenáři základní informace z oblasti pojišťovnictví a pojistného trhu v ČR, které jsou převzaty z Výroční zprávy České asociace pojišťoven za rok 2002.
Keywords: pojišťovnictví -- Česko -- 2002; insurance -- Czechia -- 2002