Pojem soukromé právo - Burešová, Jana (2002)
Autorka přibližuje pojem soukromého práva, tak jak se traduje již u římských právníků až po současné otázky soukromého práva v souvislosti se sjednocováním Evropy a činností Evropské unie.
Keywords: soukromé právo; private law