Pojem sazba daně a zvláštní sazba daně dle paragrafu 36 zákona o daních z příjmů - Papoušková, Zdenka, 1974-
Stať Mgr. Z. Hudcové přibližuje čtenářům problematiku daňových sazeb (sazba daně a zvláštní sazba daně) podle paragrafu 36 zákona o daních z příjmů.