Pojem a postavenie verejnej správy v organizácii štátu. (2. časť) - Kosová, Jiřina, 1967- (2003)
Druhá část materiálu, jehož cílem je prezentovat základní pojetí podstatných vztahů ve společenském objektu veřejné správy. Zde se seznámíte s charakteristikou jednotlivých pilířů veřejné správy: právního pilíře a pilíře racionality a s principy, které se v nich uplatňují.
Keywords: veřejná správa; stát -- organizace a řízení; public administration; State, The -- organization and management