Pojem a postavenie verejnej správy v organizácii štátu. - Kosová, Jiřina, 1967-
Druhá část materiálu, jehož cílem je prezentovat základní pojetí podstatných vztahů ve společenském objektu veřejné správy. Zde se seznámíte s charakteristikou jednotlivých pilířů veřejné správy: právního pilíře a pilíře racionality a s principy, které se v nich uplatňují.