Pojem a postavenie verejnej správy v organizácii štátu. (1. časť) - Kosová, Jiřina, 1967- (2002)
Cílem předloženého příspěvku je prezentovat základní pojetí podstatných vztahů ve společenském objektu veřejné správy.
Keywords: veřejná správa; stát -- organizace a řízení; public administration; State, The -- organization and management