Podvod, pojistný podvod a úvěrový podvod v českém trestním právu - Berka, Jiří
Podvodná jednání v obchodní, finanční a bankovní sféře vykazují v posledních letech výrazný vzestup. Jde o činnost vysoce specializovanou. Co na takové podvody říká české trestní právo?.