Podstata úspěchu strategických aliancí - -pn-
Dnešní podniky si uvědomují, že již nemohou plně spoléhat jenom samy na sebe chtějí-li uspokojovat narůstající potřeby zákazníků. Ohlížejí se proto po dalších vhodných organizacích, od nichž by získaly pomoc ve formě spojenectví/aliance. O této problematice pojednává tento článek.