Podpora cestovního ruchu a lázeňských míst - Stříbrná, Marie
Článek o významu a o programech státní podpory podnikání v cestovním ruchu a v lázeňství. Aktivity v těchto oblastech velmi pozitivně ovlivňují ekonomiku: podílí se tvorbě HDP, vykazují daňové a devizové přínosy, multiplikační efekt vykazují i na ostatní národohospodářská odvětví, na dynamiku investic i na oblast trhu práce.