Podnikům chybí plánovací systém - Hlisníková, Gabriela
Mnohé podniky dnes už pochopily, že tržní prostředí a neustálý konkurenční boj vyžadují využívat všechny příležitosti a rychle reagovat na ohrožení. Přesto se lze setkat s názorem, že plánovací systém, jako ucelený komplexní nástroj pro dlouhodobé, střednědobé i operativní stanovování cílů není nutný, popřípadě není smysluplně realizovatelný. Je to zásadní nepochopení toho, k čemu plánovací systém slouží.