Podniková ekonomika. - Kislingerová, Eva, 1950-
Použití ukazatele EVA pro oceňování podniku je dnes aktuální především při naplňování primárního cíle úspěšnosti podniku - růstu Shareholder Value (hodnoty pro akcionáře). Autorka v této části seriálu vysvětluje podstatu modelu.