Podniková ekonomika. - Kislingerová, Eva, 1950-
Financování podniku představuje činnost, v níž se prolínají všechny ostatní činnosti a zračí jejich výsledky, neboť zde nalézají vyjádření v penězích. Úspěšnost práce podniku se projevuje v dlouhodobé finanční stabilitě. Stať E. Kislingerové je věnována podnikovým financím a finančnímu managementu podniku.