Podniková ekonomika. - Fotr, Jiří, 1938-
Podnikatelské projekty investiční povahy představují základní nástroj realizace strategie firmy. Souhrn informací pro tvorbu variant projektu a jejich hodnocení přináší technicko-ekonomická studie projektu. Výsledky této studie pak představují základ pro manažerské rozhodování o projektu.