Podniková ekonomika. - Kislingerová, Eva, 1950-
Ve vyspělých ekonomikách je management posuzován mimo jiné podle toho, kolik kapitálu, v jaké struktuře a za jakou cenu získal (průměrné náklady na kapitál - WACC).