Podniková ekonomika. - Kislingerová, Eva, 1950-
K tomu, aby podnik mohl vzniknout a následně trvale existovat, potřebuje finanční zdroje. Získaný kapitál je použit k pořízení majetkových částí - aktiv. Stať o procesu tvorby a formování kapitálové a majetkové struktury podniku.