Podnikání v tichém společenství - Macháček, Ivan
Autor rozebírá daňové řešení případu podnikání za účasti tichého společníka, který se podílí svým vkladem na podnikání. Této možnosti může využít jak právnická osoba (obchodní společnosti), tak i fyzická osoba - podnikatel.