Podceněný marketing malých a středních firem - Nováková, Olga
Vedení řady firem odděluje marketing od systému řízení v přesvědčení, že jde o činnost, která zbytečně odčerpává finanční prostředky. Tento jednostranný pohled na marketing zaměřený jen na náklady na propagaci patří minulosti. Dnes se uplatňuje především strategický marketing a soustředění na zakázku a její získání, komunikaci s trhem/zákazníkem a další dovednosti pro přežití firmy nezbytné.