Podání ústavní stížnosti - Vrcha, Pavel, 1966-
Na advokáty se často obracejí klienti, kteří nejsou ochotni akceptovat rozhodnutí, která v jejich pravomocně skončených soudních řízeních vydaly obecné soudy, a žádají "zjednání nápravy" podáním stížnosti k Ústavnímu soudu. Obvykle se tu jedná o zásadní nepochopení funkce ÚS a podstaty ústavní stížnosti. Blíže se těmto věcem věnuje Pavel Vrcha v této stati.