Po stopách budoucnosti - Abušinov, Alexandr (1999)
Již druhou studii globálního vývoje vědy a techniky DELPHI '98 zpracoval německý Fraunhoferův institut na zakázku Spolkového ministerstva školství, vědy, výzkumu a technologie. Stručné závěry této prognózy zprostředkuje čtenáři stať A. Abušinova.
Keywords: vědecko-technický rozvoj -- prognózy; scientific and technological development -- forecasting