Plnění programového prohlášení vlády - reforma veřejné správy a všeobecná státní správa : vybrané pasáže ze Zprávy o plnění Programového prohlášení a o činnosti vlády ČR, předložené v dubnu 2002 Poslanecké sněmovně PČR.
Tento materiál seznamuje čtenáře se základními pasážemi Zprávy o plnění Programového prohlášení a o činnosti vlády ČR, která byla předložena Poslanecké sněmovně ČR v dubnu 2002. Hovoří se zde o přípravných a realizačních krocích, o reformě územní veřejné správy, o modernizaci ústřední státní správy, vzdělávání pracovníků veřejné správy, o informatizaci veřejné správy i o problematice všeobecné státní správy.