Platební systémy (2002)
Příloha pod názvem Platební systémy přináší shrnující příspěvky o rozvoji systému placení platebními kartami v ČR, o nástupu čipových karet, ale i další s tímto tématem související informace.
Středová příloha časopisu Ekonom č. 23/2002.
Keywords: bezhotovostní platební styk; elektronické bankovnictví; cashless payments; Internet banking