Platební karty si získaly české zákazníky - Juřík, Pavel, 1965- (2001)
Po deseti letech dosáhl počet platebních karet v ČR téměř čtyř milionů. Zvyšuje se používání karet k placení. Také kreditní karty si postupně získávají české zákazníky. Podrobnější údaje přináší tento článek.
V rubrice Téma měsíce.
Keywords: bankovní služby; platební karty; platební styk; bank services; payment cards; payment; Česko; Czechia