Platební karty si získaly české zákazníky - Juřík, Pavel, 1965-
Po deseti letech dosáhl počet platebních karet v ČR téměř čtyř milionů. Zvyšuje se používání karet k placení. Také kreditní karty si postupně získávají české zákazníky. Podrobnější údaje přináší tento článek.