Plánování "na míru" : je lépe neplánovat vůbec než plánovat špatně? - Campbell, Alta
V dnešním konkurenčním prostředí má každá větší firma svůj akční plán. Bohužel procesy používané pro sestavování takových plánů většinou nefungují. Špatné plánování se vůbec může stát ničitelem hodnot. Způsobuje plýtvání časem i penězi. Vysílá špatné signály manažerům a může vést i k tomu, že se manažeři řídí špatnými radami.