Pilířem regionální politiky je realizace principů subsidiarity a proporcionality : rozhovor s Jitkou Seitlovou, místopředsedkyní Výboru pro územní rozvoj, veřejnou správu a životní prostředí Senátu PČR - Seitlová, Jitka, 1954-
Tento příspěvek je věnován otázkám regionální politiky ČR.