Perspektivy přenesené správy veřejného osvětlení ve středoevropských městech : co je předmětem smluv - Régnard, Marc
Stať věnovaná přenesené správě v oblasti "veřejného osvětlení" ve středoevropských zemích včetně ČR. Otázky provozování sítí, investic a státní správy, zakotvené do příslušných smluv s městy. Obce mají oprávněné rozvojové ambice. Prostřednictvím kvalitního veřejného osvětlení si vylepšují image u obchodních partnerů i investorů..