Penzijní reforma : aspoň první pilíř - Blažek, Petr, 1968- (2003)
Správa sociálního zabezpečení chystá individuální záznamy. Ale v zásadě je v ČR důchodová reforma zatím u ledu. Co bude dál?.
Keywords: důchodové reformy; pension reforms