Peněžní multiplikátor a měnový vývoj v ČR - Holub, Tomáš, 1975-
Peněžní multiplikátor a jeho stabilita či předvídatelnost je jednou z nejdůležitějších makroekonomických veličin. Ovlivňuje spolu s měnovou bází množství peněz v ekonomice. Tato stať se zabývá právě analýzou tohoto multiplikátoru.