Paušální daň - Burda, Zdeněk, 1951- (2001)
Nový prvek v daňové soustavě ČR - paušální daň - zatím nedoznal rozšíření, ani širšího odborného ohlasu. Názor na tuto daň a její zařazení do systému daní v ČR přináší daňový poradce Z. Burda.
Keywords: daně; taxation; Paušální daň