Pasti rozhodovacích procesů - Fotr, Jiří, 1938- (2000)
Jak udržet a zkvalitnit rozhodovací procesy a tím dosahovat lepší výsledky organizací? Odpověď možná nabízí teto příspěvek.
Keywords: rozhodování; decision making