Paragrafy na internetu : co chytíte v síti - Rubeš, Pavel, 1978-
Každý občas potřebuje získat aktuální text právního předpisu nebo jen nějakého paragrafu. Advokát zadarmo neradí. Na internetu však při troše trpělivosti můžete uspět, i když to není vždy jednoduché. A pokud i naleznete tu část zákona, kterou hledáte, ještě nemáte vyhráno. Nemáte totiž jistotu, že objevený text je skutečně aktuální. A zastaralá informace se v tomto případě rovná žádné. A jak by to tedy mělo vlastně být? Nad tím se zamýšlí autor tohoto článku. Čtenář zde najde i některé internetové adresy, na nichž se lze k textům právních předpisů dostat.