Palmární poplatky : než zaplatíte právníkovi - Fetter, Richard W.
Přestože právní služby nepatří k nejlevnějším, poptávka po nich neklesá. Jak je to s poplatky, náhradami a odměnami advokátů, notářů a soudních exekutorů si přečtěte v tomto článku R. W. Fettera.