Outsourcing : účty v cizích rukou - Falcao, Jaime
Pojem outsourcing chápaný jako převedení části podnikatelské činnosti na jiný specializovaný subjekt již rozhodně není českým manažerům neznámý. Běžně se najímají externí firmy např. na ostrahu, úklid, či zajištění závodního stravování. Svěří-li podnik některé ze svých vedlejších činností externí firmě, může ušetřit hodně peněz. U složitějších procesů je však třeba při vyhledávání partnerů opatrnost. A právě na outsourcing podnikových procesů (BPO - Business Process Outsourcing) se zaměřil autor tohoto článku.