Osobnosti brněnské ekonomické školy - Fuchs, Kamil, 1949-
Brněnská (Englišova) škola představuje proud českého ekonomického myšlení, jehož centrem byla právnická fakulta Masarykovy university. Autor této stati přibližuje čtenářům historický vývoj tohoto proudu ekonomického myšlení v českých zemích.