Organizační kultura - jak ji chápat a měnit - Mallak, L.; -pap- (2001)
Efektivní změna organizační kultury je dlouhodobý proces, který vyžaduje soubor pečlivě promyšlených krátkodobých akcí, které povedou organizaci směrem k požadované kultuře. A s tím souvisí i efektivní řízení organizace (podniku) samotné. Zde máte zajímavý text na toto téma.
Keywords: kultura organizace; organizační změna; corporate culture; organizational change