Optimalizací procesů k efektivnímu zavádění IT - Hanke, Michael, 1957-
Moderní IT jsou významným prvkem reengineeringu a zdokonalování firemních procesů. Pro organizaci je však důležité, aby byly nově zaváděné IT/IS podporovány zdravě fungujícími firemními procesy. Bez nich by sebedokonalejší IT byly pouhou automatizací nesprávných postupů v organizaci.