Operační systémy : Microsoft se Linuxu nebojí! - Grund, Jiří
Microsoft přichází s novou licenční politikou a s větší ochranou před nelegálním kopírováním. Staví tím firmy před další otázku. K té původní "Máme přejít na Windows XP?" přibývá "Nemáme přejít na Linux?" Autor tohoto článku se snaží o porovnání obou operačních systémů z hlediska dalšího vývoje i obchodní politiky.