Opatření proti nečinnosti (§ 50 správního řádu) - Frumarová, Kateřina, 1976- (2003)
V tomto příspěvku se dočtete o institutu atrakce, který (i přes určité nedostatky) má své pevné místo v systému ochrany před nezákonnou nečinností veřejné správy.
Keywords: nečinnost veřejné správy; správní právo; inactivity of public administration; administrative law