Okamžité zrušení pracovního poměru : zaměstnavatel a zaměstnanec - Zinčenková, Ludmila (2001)
Mezi způsoby, jimiž lze dosáhnout skončení pracovního poměru, patří i jednostranný právní úkon, který může využít jak zaměstnavatel, tak zaměstnanec: okamžité zrušení pracovního poměru. K dané problematice se vyjadřuje autorka tohoto článku.
Keywords: skončení pracovního poměru; termination of employment