Odsouzeni k růstu? : prognóza hospodářského vývoje ČR - Bautzová, Libuše, 1957-
Dosáhla již česká ekonomika svého dna, odkud logicky vede jen cesta vzhůru? Někteří ekonomičtí experti soudí, že je jen otázkou poměrně krátké doby, kda se hospodářský růst vrátí na růstovou křivku čtyři až pět procent.