Odborné školství : krok dopředu, kudy dál? - Coufalík, Jaromír (1999)
V posledním desetiletí došlo v českém odborném školství k závažným změnám, které se odrazily zejména ve struktuře vzdělávaných, v řízení a financování.
Keywords: odborné školství -- reformy; vzdělávací politika; vocational education -- reforms; educational policy