Od tradičních firem k světové extratřídě. Část 1., Podnikání - stejný cíl, nové prostředky - Matějka, Milan, 1938- (2002)
První část seriálu o nových přístupech v podnikání, resp. v organizaci a řízení podniku s cílem být lepší než konkurence, a to v podmínkách celosvětových přelivů kapitálu a přehodnocování tradičních principů a koncepcí řízení.
Keywords: strategický management; organizace podniku; organizační změna; konkurenceschopnost; strategic planning; industrial organization; organizational change; competitiveness