Od tradičních firem k světové extratřídě. - Matějka, Milan, 1938-
První část seriálu o nových přístupech v podnikání, resp. v organizaci a řízení podniku s cílem být lepší než konkurence, a to v podmínkách celosvětových přelivů kapitálu a přehodnocování tradičních principů a koncepcí řízení.