Ochranná známka : bodují názvy s vtipem a fantazií - Košťál, Vratislav, 1976-
Autor ve svém příspěvku přibližuje problematiku ochranných známek, pravidla jejich posuzování Úřadem průmyslového vlastnictví a zabývá se i některými problémy, které mohou nastat při zápisu ochranné známky do rejstříku ochranných známek.