Ochrana životního prostředí : kriminální zásahy do budoucnosti - Foltýn, Leo
Autor rozebírá závažné kriminální skutky poškozující životní prostředí. V posledním období se tyto případy množí a přitom jsou způsobovány škody v takovém rozsahu, že otázka účinnosti postihu takového trestného jednání se stává mimořádně aktuální.