Ochrana průmyslového vlastnictví - Vandělíková, Jana; Smejkal, Vladimír, 1955- (2000)
Přehledný příspěvek o systému průmyslových práv a jejich ochraně.
Středová příloha "Praktická příručka".
Keywords: ochrana průmyslového vlastnictví; industrial property protection