Ochrana osobních údajů : střet svobody a práv - Zahradníček, Stanislav
Mají se chránit osobní údaje extremistů? Jak se také vyrovnat se střetem svobody projevu a práva na soukromí? Ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. je záležitost - jak se zdá - zcela bez problémů. Ale jak je tomu v běžné realitě? Přečtěte si názor autora tohoto příspěvku.