Ochrana osobních dat v oblasti veřejné správy - Novotný, Vladimír, 1957-
Cílem tohoto článku je v souladu s připravovanou novou právní úpravou ochrany osobních dat v informačních systémech přispět k zamyšlení pracovníků veřejné správy nad touto problematikou, která v podstatě vyplývá přímo z Listiny základních práv a svobod a garantuje nedotknutelnost osob a jejich soukromí.